Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji

Descargar Canciones Happy Asmara Tugu Jam Medot Janji MP3, Mp4 Videos y 3GP puede usted descargar GRATIS, RÁPIDO y FÁCIL en ps4attitude.com. Esta Canción se publicó por primera vez en 2022-10-05 23:46:10 por Artha Music Production. Enlace Descarga las mejores canciones MP3, las últimas descargas gratuitas para 2022 Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji (Official Music Video) puede usted obtener por cómo haga clic en el botón "Descargar" a continuación. No se preocupado, la música con una duración de 04:42 y un tamaño de 6.45 MB es no reducirá su cuota de virtual.

Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji (Official Music Video)

Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji (Official Lyric Video)

TUGUJAM MEDOT JANJI - ( Official Video Klip ) Anggrek boelan x Galuh spd

TUGU JAM MEDOT JANJI ( Happy Asmara )... #SeniMusic

HAPPY ASMARA - JOKO TINGKIR ( Official Live Music )

TUGU JAM MEDHOT JANJI - ANGGREK BOELAN X GALUH SPD (LIRIK) COVER BY MICHELLE SUAKA

Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji - Versi Perjalanan

Happy Asmara - Salam Tresno | Dangdut [OFFICIAL]

Tugu Jam Medot Janji (feat. Galuh Spd)

Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji (Official Music Video)

Judul : Tugu Jam Medot Janji
Artis : Happy Asmara
Pencipta : Galuh SPD
Produksi : Artha Music Production

Tersedia di aplikasi Spotify, Deezer, Apple Music & iTunes Store :
listen.lt/happyasmaratugujammedotjanji1

Dengarkan juga lagu Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji di Langit Musik :
bit.ly/31RSTQS

Aktifkan RBT lagu Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji :
Telkomsel :
Tugu Jam Medot Janji Reff : TGJCD
Tugu Jam Medot Janji Song : TJMDH

XL :
Tugu Jam Medot Janji Reff : 44201739
Tugu Jam Medot Janji Song : 44201740

Tri :
Tugu Jam Medot Janji Reff : 69322
Tugu Jam Medot Janji Song : 69321

Lirik lagu Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji
Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Mas kowe sing tak sayang
Dudu liane yo mung karo kowe
Kabeh wis tak lakoni
Kabeh wes tak turuti
Yomung siji jaluk pangertimu

Ning tugu jam kowe ngucap janji
Bakal ngancani urip lan matiku
Nanging kowe mblenjani
Gawe loro ning ati
Medot janji demi wedok kuwi

*REFF*
Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Kowe sing tak wanti
Malah mblenjani
Jare arep ngancani
Dadane ngapusi

Ning tugu jam kowe ngucap janji
Bakal ngancani urip lan matiku
Nanging kowe mblenjani
Gawe loro ning ati
Medot janji demi wedok kuwi

*REFF*
Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Bondo dunyo ra di gowo mati
Bondo dunyo...
Ra di gowo mati

________________________________________________________________

Social Media Happy Asmara :
Instagram : @happy_asmara77 || instagram.com/happy_asmara77/

Social Media Artha Musik Production :
Twitter : @arthamusicpro || bit.ly/2MvpDdd
Facebook : @arthamusicpro || bit.ly/2Nf7SuS
Instagram : @arthamusicpro || bit.ly/2BCn3gm

#HappyAsmara #TuguJamMedotJanji #OfficialMusicVideo #VideoClip